00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קציצות דגים

 
 
 
זה הרוטב שעושה את כל ההבדל.
 
זו ההעזה לשנות תיבלון והכנה, זו הטעימה וההצלחה הכבירה.
 
 
 
 
 
 
קציצות דגים ברוטב אדום
 
 
400 גר` פילה דג - טחון
1/3 כוס פטריות קצוצות קטן מאד   (טריות או משומרות)
3 כפות גדושות פירורי לחם
1 ביצה
1 כף שטוחה עמילן תירס
מלח ופלפל לבן
 
 
 
לרוטב
 
1 בצל גדול קצוץ דק
1/3 כפית כורכום
1/3 כפית פפריקה בשמן
1/3 כפית זרעוני אניס   (כמנון)
4 עגבניות רכות קצוצות
2 עגבניות מרוסקות
2-3 שיני שום שלמות ומקולפות
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית פלפל אדום חריף קצוץ דק
1-2 כפות סוכר   (לפי טעמכם האישי)
מלח
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים   (לערך ולפי טעמכם האישי)
 
 
 
 
 
 
לערבב  פילה, ביצה, פירורי לחם, עמילן תירס, מלח, פלפל ופטריות לתערובת אחידה.   ליצור כדורים ולהניח במקרר.
 
 
במחבת או סוטאז` לחמם את שמן הזית ולהוסיף לתוכו בצל קצוץ, פפריקה וכורכום. לערבב תוך כדי השחמה ופתיחת ארומת התבלינים.
 
 
להוסיף את העגבניות ולבשל תוך ערבוב כ 5 דקות.
להוסיף את שאר החומרים מלבד זרעוני האניס.
 
 
 
 
 
 
להכניס פנימה את הקציצות ולבשל כ 8 דקות. להוסיף את זרעוני האניס ולהמשיך לבשל עוד כ 15 דקות .
 
הגשתי עם אורז ו`ניגבנו` עם חלה מתוקה :-)
 
 
בתיאבון,
 
אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

38 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת