00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Um Um Um בלוג

גוצ`ה

10/07/2010

אחרי מחזמר מוצלח ("אביב מתעורר" של הקאמרי. הפקה טובה למדי) חיפשנו ארוחה טובה אך לא מחייבת. גוצ'ה התאימה בדיוק. התמחות המקום היא דגים ופירות ים, והמחירים הוגנים. הגענו למקום שוקק בסביבות 23:00, רבים יושבים על בירה ומנשנשים קלמרי, לרגע שכחנו שלמחרת יום עבודה רגיל.

 

הזמנו לראשונה שיפודי סקאלופ עטופים בחזה אווז מעושן (39) הסקאלופס היו עשויות בדיוק, חזה האווז היה מצוין וסך הכל זו היתה מנה מאוד טעימה, למרות שלטעמי קוקי סן ז'אק עדינות מדי בשביל המעטפת הזו, וקצת נבלעות בטעמיה. הסלט עליו הונחו הקוקיות היה מצוין. 

 

לעיקריות:

קלמרי ושרימפס ברוטב ארבע גבינות - מעושנת, רוקפור, פרמזן ושמנת (48) השרימפס היו מעטים לעומת הקלמרי, אבל שניהם נעשו בדיוק רב. הרוטב היה טעים מאוד. מנה מצוינת למי שאוהב את הרטבים הכבדים (וממתי שמנת היא גבינה? נו, מילא. העיקר שטעים).

 

מיקס פירות ים (שרימפס, קלמרי, מולים וחצי סרטן) ברוטב חמאה שום ופטרוזיליה (56) פירות הים היו טובים מאוד. בניגוד למנה הקודמת כאן הקלמרי היו עשויים טיפה מעבר למידה, אבל טובים ושאר פירות הים היו עשויים מצוין. הרוטב היה מעט דליל מדי בגוף ובטעם - השום היה כמעט בלתי מורגש. למרות ההסתייגות, המנה טובה מאוד ונהניתי ממנה.

 

גוצ'ה בהחלט מהווה אופציה ראויה לפירות ים טובים במחירים סבירים. היה מאוד נעים לשבת, האוכל מוצלח - בהחלט אחזור.

דירוג בסולם אמ אמ אמ: 8.5

גוצ'ה, דיזנגוף 171, תל אביב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Tumor Suppressor אלא אם צויין אחרת