00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

קוביות פרגיות עם שעועית ירוקה ברוטב חרדל.

30/06/2010

בעלי היקר עדיין באטקינס. ירד בחודש כבר כמעט 8 קילו , יפה, לא? בכל מקרה, אני כל הזמן חושבת איך לגוון לו את האוכל. הרי ביננו- כמה כבר אפשר לאכול כל היום עוף ובשר ורק חלבונים??? דיי נמאס. אז חשבתי לשלב לו הפעם קצת שעועית ירוקה ,עם עוף כמובן ,והפעם בחרתי בפרגיות, קוביות של פרגיות.

אפשר להכין את המנה ללא העוף כלל והיא איננה מאבדת מטעמה הנפלא.

זו מנה מהירה ביותר להכנה, וטעימה מאד. השתמשתי בחרדל דיז'ון ללא גרגירים,מעט מים, מלח ופלפל בלבד ויצא רוטב מקסים, חלק, חרדלי ביותר. ממליצה!

מתכון לקוביות פרגיות עם שעועית ירוקה ברוטב חרדל

המצרכים:

בצל אחד חתוך לחצי ופרוס
עגבניה אחת גדולה חתוכה לקוביות
2 חתיכות של פרגיות חתוכות לריבועים של 2 על 2
3/4 חבילה של שעועית ירוקה
3 כפות חרדל דיז'ון חלק
1/4 כוס מים
מל"פ

 ההכנה:

מטגנים בצל פרוס כחמש דקות. מוסיפים עגבניות ומלח לעוד 5 דקות. מוסיפים 2 כפות חרדל.מערבבים היטב. מוסיפים את חתיכות הפרגית ונותנים לזה להתבשל כחמש דקות .הופכים אותם תוך כדי ערבוב , כדי שיתבשלו גם מהצד השני. 

להשרות את השעועית הקפואה כשלושים שניות עד דקה במים רותחים. להוציא ולסנן.  

כשהפרגיות שינו צבען מורוד לחום בהיר, אפשר להכניס את השעועית כולה לתבשיל, לערבב, להוסיף את הכף חרדך הנותרת ולתת זה בישול קצר של עוד 5-7 דקות. לטעום ולתקן טיבול. 

ריח חרדלי מתפשט וזה הסימן שאפשר לאכול... ישר מהסיר:)

טעים טעים. 

ב 100 גרם שעועית ירוקה  יש 4.6 גרם חמימות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת