77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

אוסובוקו

אוסובוקו

ליום הולדתו של שותפי, החלטתי להכין בשר חגיגי את המתכון קיבלתי ממרים כץ

מצרכים

6 פרוסות רגל עגל או פרה עם העצם (אוסובוקו)

 השתמשתי באוסובוקו של פרה

1 בצל גדול

2 גזרים

3 מקלות סלרי עלים

 3 שיני שום

1 כוס קמח+מלח +פלפל גרוס שחור

חצי כוס יין אדום

עלי דפנה

מירון

שמן לטיגון

אופן ההכנה

1לקמח את הבשר בקמח +מלח+פלפל שחור גרוס

לטגן עד להזהבה


2 לגרד במגימיקס את הגזר שום בצל  ועלי סלרי

למרוח על כל פרוסה

בסיר לחץ לבשל את היין כוס מרק עוף עלי דפנה,מירון

להכניס את הבשר המרוח

לבשל 30 דקות מרגע שהשסתום עולה

או באפיה  בתנור בתבנית מכוסה 180 מעלות במשך שעה וחצי

מגישים על ממליגה אורז או פיירה.

את הרוטב לרסק במקל בלנדר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת