00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

עוגת קוקוס עסיסית עם פיסטוק וסירופ מייפל

המתכונים של קרין גורן מאיזו שהיא סיבה , לא מאד אהודים. יש שאוהבים את מתכוניה מאד ויש שממש לא אוהבים להכין אותם.
אני אישית מאד אוהבת לנסות מתכונים של קרין, הם בדרך כלל פשוטים להכנה, מהירי הכנה, ברורים והתוצאות תמיד יוצאות מוצלחות! עוד לא היתה לי נפילה עם אף עוגה שלה, נהפוך הוא, תמיד קצרתי מחמאות והן כולן לזכותה.
 
את העוגה הזו מהספר "סודות מתוקים" המוצלח, קצת שיניתי כדי לעשות אותה קצת יותר מעניינת מעוגת קוקוס פשוטה לכבוד ארוחה משפחתית. הוספתי לה פיסטוקים גרוסים והרטבתי אותה בסירופ מייפל אמיתי לאחר צאתה מהתנור.
התקבלה עוגה עסיסית, רכה וטעימה והפיסטוקים גם עשו מעניין בפה, עוגה רכה אבל עם קרנצ`יות מסויימת. מעולה ליד הקפה
 
אתם מוזמנים לנסות.
  
עוגת קוקוס עם פיסטוק וסירופ מייפל
(בהשראת המתכון של קרין גורן עם תוספות ושינויים שלי)
 
מצרכים:
200 גר` חמאה
200 גר` שמנת חמוצה (גביע)
175 גר` סוכר (1 כוס פחות כף גדושה)
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
140גר` קמח (1 כוס)
1 כפית אבקת אפיה
70 גר` קורנפלור (1/2 כוס)
100 גר` קוקוס (1 כוס)
סירופ מייפל
100 גר` פיסטוק לא קלוי, קצוץ
 
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה עם השמנת הסוכר ותמצית הוניל במהירות בינונית, עד קבלת תערובת קרמית.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קמח, אבקת אפיה, קורנפלור וקוקוס. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה ולא יותר!
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת (תבנית 26 רצוי מעוטרת מסיליקון) ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ` של 170 מעלות.
אחרי 10 דק` אפיה מוציאים את העוגה ומפזרים באופן שווה על חלקה העליון את הפיסטוק הקצוץ.
מחזירים לתנור וממשיכים לאפות עוד כ-30 דק`.
 
כשהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה בנדיבות סירופ מייפל (ממש כמו בעוגת המייפל הידועה), מצננים ומעבירים לצלחת הגשה תוך כדי היפוך העוגה כך שהפיסטוקים הופכים להיות בתחתית העוגה.
 
מתקבלת עוגה עסיסית ורכה.
 
 
 
 
 
 
 
שבוע מוצלח וקריר 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת