88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מג`דרה - עדשים חומות עם אורז ובצל מטוגן

מצרכים: 

  1. 1 כוס אורז שטוף ומסונן
  2. 1/2 כוס עדשים חומות - אני מנקה ומשרה את העדשים כחצי שעה – לא חובה
  3. 3 בצלים בינוניים פרוסים לעיגולים
  4. 3 שיני שום
  5. 3 כפות שטוחות כמון
  6. 1 כף שטוחה מלח
  7. 3 כוסות מים
  8. מעט שמן לטיגון הבצלים

 אופן הכנה

  1. לסנן את העדשים
  2. להכניס לסיר בינוני את המים ואת העדשים, להרתיח ולבשל במשך 20 דקות עד חצי שעה. להוסיף מלח וכמון.
  3. להוסיף את האורז, לערבב, לתת לזה רתיחה אחת, להנמיך את האש ולבשל על אשר קטנה כ-20 דקות עד שכל המים מתאדים.
  4. בו בזמן ובנפרד, לחמם את השמן במחבת ולטגן את הבצלים, להוסיף שום עד לקבלת גוון זהוב
  5. ב-5 דקות אחרונות של הבישול של המג'דרה, לשפוך את הבצל מעל המג'דרה, לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות
  6. לכבות את האש ולהשאר 5 דקות בסיר מכוסה, לאחר מכן יש שתי אפשרויות: לערבב בעדינות את הבצל לתוך המג'דרה או לשפוך את הבצל מלמעלה.
  7. וזהו -  מוכן לאכילה

  

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת