88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

חביתת ירק

26/06/2010

 

 

מצרכים:

 

1 חבילה עלי מנגולד שטופים היטב וקצוצים

1/2 חבילה פטרוזיליה שטופה וקצוצה

1/2 חבילה כוסברה שטופה וקצוצה

1/2 חבילה בצל ירוק שטוף וקצוץ

1 בצל יבש קצוץ

2 תפוחי אדמה מגורדים במגרדת עם השיניים הגסות

4 ביצים

1 כפית מלח

2 כפות קמח

 

  

אופן הכנה:

 

להכניס את כל החומרים הנ"ל לקערה, לערבב היטב אם התערובת דלילה, להוסיף 2 כפות קמח

ולהמשיך לערבב 

לטגן במחבת על אש גבוהה כ-5 דקות, להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה עוד 10 דקות

 

להפוך בזהירות את החביתה, אני שמתי צלחת גדולה על המחבת הפכתי לצלחת והחזרתי למחבת

 

לטגן גם מהצד השני 3 דקות על אש גבוהה, להנמיך ולבשל עוד 10 דקות על אש נמוכה

 

להגיש עם סלט עגבניות, שום, מלח, מיץ לימון

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת