00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

מאפה ברוקלי מוקרם

הייתה לי חצי חבילה של ברוקולי. רציתי לנצל אותה למשהו חדש, טעים, קליל ומהיר.

חיפשתי ומצאתי באתר של נענע10 את המתכון הזה של מאפה ברוקלי מוקרם. נהדר! בזמן עבודה השואף ל-5 דקות ( לא כולל אפייה ).

מתכון למאפה ברוקולי מוקרם

המצרכים:

 ראש ברוקולי - השתמשתי בחצי חבילה של ברוקלי קפוא
1/2 מיכל שמנת מתוקה - שמתי בערך 1/4 מיכל ועוד 1/4 כוס חלב
2 ביצים- שמתי ביצה אחת
1 כוס גבינות מגוררות או מפוררות מכל סוג שיש - פטה, ריקוטה- שמתי חצי כוס גבינ"צ מגוררת ועוד 50 גרם גבינה בולגרית מפוררת וכמה חתיכות של גבינת צאן. 
1 שן שום כתושה- שמתי מעט שום
עלים מפוררים מגבעול תימין אחד- לא שמתי
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מעט אגוז מוסקט מגורר טרי 

ההכנה:

מרתיחים את הברוקולי כ- 5 דקות, מוציאים ושוטפים במים קרים לעצירת הבישול.

בקערה שמים ביצים, שמנת, חלב, מלח ופלפל, שום, ואגוז מוסקט. מערבבים היטב ומוסיפים את הגבינות. מרססים ספרי שמן בתבנית אפיה קטנה, מניחים את הברוקלי בתחתית ומעל שופכים את הרוטב ודואגים שרוב הברוקולי יהיה מכוסה.

להכניס לתנור מחומם 180 מעלות כחצי שעה,

תהנו.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת