88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עלי מנגולד ממולאים אורז ובשר

 

מצרכים 

2 חבילות עלי מנגולד טרי, שטופים היטב - משתמשים רק בחלק הירוק בחלק הלבן משתמשים לסלט

מבושל (יש בבלוג מתכון)  פשטידה, חביתה ירוקה או מה שבא

1.5 כוסות אורז שטוף ומסונן

1/4 קילו בשר טחון

1 בצל קצוץ

2 עגבניות רכות קצוצות דק

1 כפית מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף כורכום

1/4 כוס שמן

 

הוראות הכנה

 

להרתיח בסיר בינוני מים, להכניס לחליטה את העלים של המנגולד, לזמן קצר רק על מנת שיתרככו

מעט, להוציא למסננת, לקרר 

להכניס לקערה: אורז, בשר טחון,  עגבניות, מלח, פפריקה, כורכום, שמן ולערבב היטב 

להניח עלה מנגולד על משטח עבודה, למלא, לגלגל ולסגור, להניח במגש עד שגומרים למלא את כל

העלים שחלטנו. מכל עלה יוצאים 2 ממולאים

 

להכנת הסיר לבישול:

 להכניס לסיר שיכיל את הממולאים, מעט שמן, להוסיף 1 בצל מגורד להשחים מעט, להוסיף 2 עגבניות

בינוניות או 1 גדולה, מרוסקות, להמליח מעט, לערבב ולסדר את הממולאים מעל באותה קערה שהכנו

את המילוי, לשים 1 כוס מים, מיץ מלימון אחד, 2 כפות שמן, מעט מלח, לערבב ולשפוך מעל הממולאים

 

להביא את הסיר לרתיחה ומיד להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה בערך שעה.

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת