00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

דלורית נהדרת בתנור

פשוט וקל: דלורית אפויה בתנור- מעדן.

בארה"ב פגשתי אישה בסופר שקנתה 4-5 דלוריות. שאלתי אותה עם "חוצפה ישראלית"- חוץ ממרק כתום, מה שאני מכירה, מה עוד אפשר לעשות עם זה ?

"פשוט וקל", היא ענתה, "חוצים כל דלורית לחצי, מנקדים כל חצי במעט חמאה ועל כל 1/2 דלורית מפזרים 1/4 כפית סוכר חום" "מכניסים לתנור ל180 מעלות בערך לשעה. לא מכסים ולא כלום."

האמת- לא נשמע לי בכלל. האמריקאים כ"כ אוהבים מתוק שזה כבר מוגזם.

יום אחד, קניתי שוב דלורית והחלטתי לנסות את המתכון שלה. אתם לא מבינים איזה טעם חמאתי -מתקתק יש לזה. מ ע ד ן !!

המתכון פשוט וקל:

1 דלורית חצויה לשניים

1/2 כפית סוכר חום - שמתי 1/2 כפית אבקת תחליף סוכר

5-6 חתיכות חמאה קטנטנות - אם היה לי ספריי חמאה הייתי משתמשת בו.

ההכנה:

חוצים את הדלורית לשניים. מנקים בעזרת כפית את הגרעינים. מנקדים במספר מקומות בחמאה מפזרים 1/4 כפית ממתיק או סוכר על כל חצי דלורית ולהכניס לתנור מחומם, 180 מעלות לכשעה עד שהדלורית שחומה מעט ורכה. אפשר לבדוק באמצעות נעיצת מזלג או סכין.

נהדר וקליל. זה מה שאני אכלתי היום..

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת