33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

קדירת אנטיפסטי.

קיבלתי ליום הולדתי ,צלחת  פעמון להכנת אנטיפסטי במיקרוגל. בתחילה הטלתי ספק בכלי, כיון שאינני אוהבת לאכול "אוכל מיקרוגל" ,אבל עם ההתנסות הבנתי את הפוטנציאל הטמון בכלי ומאז אני משתמשת בו לאירוח או כשאני רוצה ארוחה זריזה.אני יכולה להעיד שאורחים שלי החליטו לקנות את הכלי אחרי שהתארחו אצלנו.

החלטתי לעשות פרויקט ולהצהיר על המוצר.

חתכתי מגוון של ירקות- בטטה, כרובית, בצל, גזר, קישוא. ניתן להוסיף תפו"א, ברוקלי, שום. תיבלתי במלח גס ,פלפל שחור גרוס, שמן זית, והשהתי לחצי שעה.כמובן שהתיבול יכול להיות יותר פיקנטי עם עשבי תיבול כגון רוזמרין, טימין, מרווה ותבלינים אחרים.

הכנתי וסידרתי בכלי האנטיפסטי, כיסיתי בפעמון והכנסתי למיקרוגל למשך 15 דקות, במידה והירקות יוצאים מעט קשים ניתן להוסיף 5 דקות נוספות.

כך זה נראה אחרי האידוי.

וכך נראה בהגשה.

הירקות טעימים מאוד.

כיון שבמשפחתי אוהבים תבלון עדין אני לא מתבלת בעישבי תיבול .

הבנים אצלנו אוהבים אוכל חריף כדגים וסחוג.

בתאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת