11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אפייה נעימה ומתוקה

עוגות גבינה אישיות עם עוגיות אוריאו

 


עוגות קטנות ומקסימות למסיבת רווקות של נועל'ה.
חברה טובה חגגה אצלי בבית מסיבת רווקות והחלטתי שבמקום לחזור ולהכין את עוגות הגבינה המסורתיות (והמשעממות) הגיע הזמן לשדרג לעוגות אישיות, קטנות וטעימות להפליא. 
במסגרת השידוך המוצלח של עוגיות אוריאו ועוגת גבינה החלטתי לנסות מתכון שפורסם באתר המקסים של שירלי נמש "מתוקים שלי" http://www.shirley-nemesh.com/
הכפלתי קצת את הכמויות ואת היחס של הגבינות. המתכון המקורי מצורף ובסגול ותכלת כתבתי את הכמויות שאני השתמשתי.
חומרים-
12 עוגיות אוריאו שלמות ועוד 6 קצוצות גס. אני השמתשתי ב-24 עוגיות אוריאו וב-12 עוגיות קצוצות גס
300 גר` גבינת שמנת  בטמפ` החדר. אני השתמשתי ב-350 גרם גבינת שמנת נפוליאון.
200 גר גבינה לבנה 9% או -5%. אני השתמשתי ב-350 גרם גבינה לבנה 5% 
 1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל. אני הוספתי 2 כפיות. (מאוד אוהבת וניל :) )
2 ביצים גדולות טרופות
1 גביע יוגורט 3% או שמנת חמוצה לא השתמשתי כי לא היה לי במקרר
אני הוספתי גם 2 שקיות סוכר וניל.
תבנית שקעים -12 שקעים. (הכמות שלי הספיקה ל-2 תבניות 24 עוגות סה"כ)
עטרות נייר
אופן הכנה-
-מחממים תנור ל – 140 מעלות. (מאחר ויש לי תנור ישן- אני חיממתי אותו ל-160 מעלות)
-מרפדים את תבנית השקעים ב נייר ומניחים בכל אחת עוגייה שלמה.
-בקערת המיקסר מערבלים את הגבינות, מוסיפים את הסוכר, סוכר הוניל ואת תמצית הווניל.
-מוסיפים את הביצים אחת אחת עד להטמעה. (מי שמשתמש ביוגורט או שמנת חמוצה זה הזמן להכניס גם אותם-כפי שציינתי אני לא השתמשתי ועדיין יצא מעולה).
-מוסיפים את שברי העוגיות לעיסה.
-יוצקים מעל כל בסיס עוגייה את המלית כך שתמלא את כל השקעים במלואם. (לא צריך לדאוג העוגות לא תופחות באפייה)
אופים כ – 22-25 דקות, או עד להתייצבות.
העוגות צריכות להישאר לבנות ואפילו קצת רכות. (זה בסדר עם במהלך האפייה הן קצת יתבקעו).
-מצננים לגמרי ומעבירים לקירור למשך הלילה. (לא היה לי זמן לצנן אותם כל הלילה, אבל הן הצטננו לפחות 7 שעות לפני שאכלנו מהן)

העוגות חוסלו והיו ממש מוצלחות-מומלץ בחום למי שאין כוח לטרוח יותר מדי ולהכין עוגות מרשימות במינימום מאמץ, טרחה וזמן.

מסדרים את העוגיות בתבנית

בינתיים שוברים לחתיכות גסות את העוגיות הנותרות ו
מוסיפים את שברי העוגיות לתערובת הגבינות, הסוכר, סוכר הוניל, תמצית הוניל והביצים

 ממלאים את התבנית בתערובת הגבינות והעוגיות

לאחר האפייה יכול להיות שחלק מהעוגות יסדקו-זה בסדר גמור

טעים ממש-בתאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נתנאלה צ אלא אם צויין אחרת