00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

פרוייקט "אמץ בלוג"

15/06/2010

אני זוכרת שפתחתי את הבלוג הזה וזה ממש ממש לא היה מזמן. שום דבר לא הלך חלק. היה לי קשה להעלות תמונות, לא הבנתי את החשיבות של מתן תגובה אישית בפוסט ( תודה לGils33 ), לא ידעתי איך לבצע קישורים בתוך הפוסט, לא הצלחתי לרשום לינק בתפוז (תודה לwranger ) וכל זאת למרות שקראתי את כל ההוראות.אני בטוחה שעדיין יש לי מה ללמוד, הרי אני רק מתחילה.

בשיטוטיי באינטרנט מצאתי בלוגרית נחמדה שהציעה את הדבר הבא: בלוגרים וותיקים מאמצים בלוגרים חדשים של בלוגים בנושא אוכל.  הרעיון נראה לי מבריק ממש ( כאילו, איך לא חשבו על זה קודם?) והחלטתי לנסות ליישם את זה, בתקווה שאצליח.

המטרה היא שבלוגר וותיק ילווה בלוגר מתחיל לתקופה של חודשיים תמימים.

אז נכון, כיף לנו שיש לנו את צוות פורום תמיכה טכנית ולא שאני מזלזת בהם, בכלל לא, להפך. הם עזרו לי מאד ומגיע להם המון תודה :), פשוט חשבתי שאפשר להפוך את זה למשהו עם יחס אישי יותר, שתהייה ממש התייחסות אישית לבלוגר הצעיר ומתן תמיכה ( במידה וצריך ) בנושאי תוכן, עיצוב, רעיונות שיווק הבלוג, צילום תמונות, ועוד. 

זה יילך ככה:

בלוגר מתחיל - בלוגר בעל בלוג בנושא אוכל, שיש לו בלוג במשך שנה או פחות. אם אתה בלוגר מתחיל, אתה חייב להיות בעל נסיון של חודש ברישום פוסטים בבלוג שלך. אם יש לך בלוג פעיל מעל שנה אבל אתה עדיין זקוק לעזרה /חניכה זה המקום לציין זאת.  

בלוגר וותיק - כל בעל בלוג בנושא אוכל, שהצליח לשמר את הבלוג שלו בצורה פעילה מעל שנה. אם יש לך בלוג צעיר יותר, אבל אתה בכל זאת מרגיש שאתה כבר יודע את כל המומחיות הנדרשת ותוכל לעזור לבלוגר מתחיל אז בבקשה אתה מוזמן להירשם ככזה.

במהלך החודשיים, אחת לשבועיים, הבלוגים יעלו פוסטים  בפורום הבלוגייה (תחת כותרת מתאימה), בנושאים הבאים:

1. בלוגר צעיר יכתוב בלוג אחד על מאמצו הוותיק ובלוגר וותיק יכתוב פוסט אחד על הצעיר. אפשרות אחת כאן היא לנסות מתכון מהבלוג של הצעיר /וותיק ואז לכתוב על זה פוסט ולהציג בו את בעל המתכון הנ"ל (עם קישור כמובן ).

2.  פירסום בלוגים חדשים שהכרתי בעקבות ההתחברות עם חונך או חניך או רעיונות חדשים שנחשפתי אליהם בעקבות החיבור.

3. פרסום פוסט בנושא  תהליך הלימוד עצמו - אילו דברים חידשו לי ובמה נעזרתי כדי לשפר את בלוגי: תמונות ואפקטים,  כתיבת רשומה, הכנת לינקים,שיווק וכל מה שעולה על דעתכם. 

4. בסוף תקופת החניכה ,לאחר חודשיים, כל בלוגר וותיק יכתוב פוסט על פרוייקט " אמץ בלוג" ובו ייתן עצה חכמה לבלוגר המתחיל. 

כדי שנוכל לעשות זאת שוב בשעת הצורך, אנא תנו קישור לפוסט הזה חזרה. 
כנ"ל לגבי בלוגר צעיר. לכתוב בבקשה פוסט על מה שהוא למד מתקופת החניכה הזו עם ציון הפרוייקט וקישור לפוסט הזה חזרה.

רעיונות נוספים למשימות ייתקבלו בברכה!!

הקשר בין הבלוגים יכול להתקיים באמצעות המסרים ומי שרוצה כמובן גם טלפונית. יגדיל לעשות מי שייקח את זה רחוק יותר... חשוב להיות זמינים כדי לשאול/לענות כאשר מתעורר הצורך. 

אם את/ה מעוניין/ת להשתתף בבקשה השאר/י תגובה בפוסט זה וציין/י אם את/ה בלוגר צעיר או וותיק.

שים לב בבקשה שהכנסת את הקישור לבלוג שלך .

לפי ההענות וההרשמה, כאן כתגובה לפוסט הזה, אקבע מתי יתחיל הפרוייקט. אני מאמינה שתוך שבועיים עם הענות מתאימה נצא לדרך.

נכון לעכשיו מדובר בבלוגים בנושא אוכל. אם יש מישהו מתחום אחר שהיה מעוניין להשתתף בכזה פרוייקט אנא ציינו זאת בתגובתכם לפוסט זה.

 תודה רבה לבני מהבלוג " חוג הסרטן והתקליט " שעזר לי המון עם התהליך מאחורי הקלעים.

 אמא לסכרתי

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

42 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת