88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מאפינס פצפוצי שוקולד

 
 
 
המאפינס האלה נולדו מזה שרציתי להכין עוגה, אבל שתהיה משהו אחר, בהתחלה רציתי עוגת מיץ תפוזים, התחלתי להכין אותה ומיד חשבתי, רגע למה שלא נשדרג אותה למאפינס, יש לי פצפוצי שוקולד וכך עשיתי, הכנסתי לתערובת של העוגה פצפוצי שוקולד, וזה מה שיצא
 
מצרכים
 
5 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
2 כוסות קמח רגיל מנופה
1 אבקת אפיה
1 כוס פצפוצי שוקולד
1 סוכר וניל
 קורט מלח
 
אופן הכנה
 
 
מקציפים ביצים שלמות, מוסיפים שמן וסוכר - אפשר ביד ואפשר במיקסר
 
מערבבים בנפרד: קמח  מנופה, קוקוס, פצפוצי שוקולד, אבקת אפיה, סוכר וניל ומוסיפים לתערובת.
 
ממשיכים לערבב, לא הרבה על מנת שהעוגה לא תצא דחוסה.
 
לשמן בתרסיס שמן תבניות אפיה של מאפינס ולשפוך לתוך השקעים,  מספיק לשתי תבניות, לי היו שתי
 
תבניות שקעים, אחת של 6 ואחת של 8 והתערובת הספיקה ל-16 שקעים
 
העברתי את התערובת מקערת המיקסר לבקבוב פלסטיק עם פיה רחבה מאוד ושפכתי לתוך
 
השקעים
 
 
 
לאפות בחום בינוני 180 מעלות בערך 40 דקות, לא לאפות יותר מידי שלא יצאו יבשים
 
אני בודקת עם סכין אם מוכן
 
שותים עם כוס קפה
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת