88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת פרג קוקוס ודבש

עוגת פרג קוקוס ודבש

 

חומרים:

70 גר' חמאה רכה

6 כפות שמן קנולה

1 כוס, פחות 3 כפות סוכר לבן

1 כוס לא דחוסה סוכר דמררה (חום בהיר)

2 כפות שטוחות דבש

גרד קליפה משני תפוזים יפים ושטופים

3 ביצים

175 גר' קמח לבן

11/3 כוס פרג טחון טרי

3/4 כוס קוקוס טחון

1 שקיק אבקת אפיה

1 גביע + כף  גדושה שמנת חמוצה

1/4 כוס מיץ  תפוזים.

לעיטור:

לבזוק אבקת סוכר.

תבניות לבחירה:

2 תבניות אינגלש קייק,

 תבנית  עגולה 26

  או פרח,

משומנת בחמאה או שמן קנולה.

אופן הכנה:

לחמם תנור ל- 170 מעלות.

לערבב בקערת מערבל שמן, סוכר לבן, סוכר חום דמררה, גרד תפוזים, דבש עד לקבלת מרקם פירורי.

להוסיף הביצים אחת אחת, להקציף לקבלת עיסה חלקה.

בקערה נפרדת לערבב כל החומרים היבשים, םרג, קוקוס, ואבקת אםיה, להוסיף לקרם בכף, מערבבים היטב.

מוסיפים שמנת חמוצה ומיץ תפוזים, מערבבים ויוצקים לתבנית המשומנת. אופים 45- 50 דקות. בודקים אם אפוי בקיסם. אם יש עליו פירורים לחים מעט, להוציא מהתנור, לצנן היטב. אפשר לבזוק אבקת סוכר, לא הכרחי.

*לטעמי העוגה כפי שהיא, עשירה בטעמים ומתוקה דיה.  כל תוספת מיותרת. מכיון שהכנתי אותה כעוגת יום הולדת הוספתי קישוטים שנעלמו מיד עם ההגשה.. אהבו מאוד.

 

את המתכון הורדתי מהאינטרנט, שכב הרבה זמן עד שבאה שעתו, לצערי אין לי שם של כותב המתכון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת