00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

אסקלופ עוף ברוטב פלפלת

בעלי עדיין באטקינס. ( זה ייקח עוד זמן כנראה ). ביקש שאכין לו אסקלופ ברוטב חרדל.

"אני אגוון לך" עניתי, "אותו סגנון, טעם אחר. "

בניגוד למתכון הקודם, כאן הפלפל גורם לרוטב להיות חריף! אבל קצת, לא הרבה.

בכל מקרה,המתכון מאד קליל להכנה והחזה יוצא עסיסי ועמוס ברוטב נשפך. ללקק את האצבעות.

בפוסט הקודם של האסקלופ ברוטב חרדל זה לא היה מספיק ברור כי זה נכתב בסוף: ניתן להשתמש בתחליפים של שמנת: שמנת פרווה או אפילו חלב קוקוס. אז תודה למעירים/מאירים.

לא נעים לי להגיד  בפעם הקודמת לא רציתי לטעום ( בגלל הקלוריות) הפעם -לא  עמדתי בפיתוי ואכלתי גם אני חתיכה. היה סופר טעים.

הגשתי עם סלט חסה ברוטב חרדל (לפחות כאן הכנסתי לו חרדל :)) .

גם המתכון הזה לקוח מהמסעדה "עופקורס" ז"ל...בה עבדתי.

תהנו.

מתכון לחזה עוף ברוטב פלפלת על בסיס שמנת

 פותחים חזה עוף מופשר לשניים ומטגנים אותו על ספריי שמן במחבת משני הצדדים.

עם שינוי הצבע, מוציאים אותו מהמחבת ומניחים בצלחת בצד.בינתיים למחבת  שופכים  מעט שמנת מתוקה עם כף של פלפל שחור ומעט מלח. מערבבים ונותנים 2 דקות לשמנת לרתוח. טועמים ומתקנים תיבול. כשמתחיל להסמיך ניתן להכניס פנימה את חזות העוף ולתת להן דקה מכל צד לשחות ברוטב. 

ניתן להכין את המנה הזו מראש כאשר משאירים את החזה המטוגן מוכן בקערה אחת ואת הרוטב המוכן בקערה סגורה אחרת במקרר ולשדך בין השניים דקה לפני  הגשה.

היה טעים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת