00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

עוגת שיש גבינה ותותים

 

       

 

או טו טו נגמרת עונת התותים. עדיין אפשר למצוא תותים בעיקר בשדות התותים ובצידי הדרכים.

מומלץ ביותר, קנו תותים, רסקו במעבד מזון עם מעט סוכר, שימו בכלים מפלסטיק - כמו קופסאות (נקיות ושטופות כמובן) של קוטג`, והקפיאו. כך יהיה לכם רוטב תות לכל אורך השנה לשימוש בעוגות, גלידות וכו`.

בעוגה הזו השימוש הוא בתותים, אם אין לכם קנו פטל קפוא או כל פרי יער אחר, הפשירו, ורסקו עם סוכר לרוטב חלק.

המתכון הוא עוגת גבינה קרה עם טעם נפלא ועדין של תותים, בעלת מראה יפה של לבן ואדום.  

להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/06/11/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A9-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת