77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פאי מישמישים של אני בניאש

פאי מישמישים של אני בניאש

סוף עונת המישמישים

מצרכים

50 ג"ר חמאה

1כוס סוכר חום

8 כפות קמח מלא+כפית אבקת אפייה

2 ביצים גדולות או 3 קטנות

1 ק"ג מישמישים

2 כפות סוכר חום

2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה

להמיס את החמאה עם כוס סוכר

לקרר ל הוסיף את הקמח ואבקת אפייה לערבב

ולהוסיף את הביצים אחת אחת

הבלילה יוצאת דלילה לצקת לתבנית.

כדאי להכין קודם את המישמישים

את המישמישים לבשל עם 2 כפות סוכר עד שהסוכר נמס

להוסיף 2 כפות קורנפלור ולקרר.

לסדר את המישמישים מעל הבצק כשהחלק החתוך כלפי מטה

לצקת גם את המיץ שנוצר

לאפות מיד ב170 מעלות בין 50 דקות לשעה

לחתוך רק לאחר קרור.

קיבלתי את המרשם מאמי

במקור העוגה עם קמח אוסם וסוכר לבן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת