77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קנלוני במילוי גבינות ותרד

 

 

מצרכים

 

1 חבילה פסטה קנלוני אני משתמשת בקנלוני של פסטה ברילה

50 גרם חמאה

1 חבילה עלי תרד טריים, אפשר להשתמש בתרד קפוא אני השתמשתי בטרי, אפשר לוותר על החלק

הלבן, ולהשתמש רק בחלק הירוק, הרך

2 כפות פירורי לחם אני השתמשתי בפירורי פנקו

300 גרם גבינה ריקוטה

100 גרם גבינה צהובה מגורדת או מוצרלה 

מלח ופלפל לפי הטעם, לא להוסיף הרבה מלח כי הגבינות מלוחות

 

2 מיכלים שמנת לבישול - אני השתמשתי בשמנת מופחתת קלוריות

4 כפות רסק עגבניות

150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

 

הכנה

 

משמנים תבנית אפיה לפי הכמות של הקנלוני, הקנלוני צריכים להיות בשכבה אחת

 

ממיסים חמאה, מוסיפים את התרד ומאדים עד שהתרד מצטמצם ומעט מבושל - אפשר לטעום

מוסיפים את הפירורי לחם או פירורי פנקו, גבינת הריקוטה ופתיתי המוצרלה (חצי מהכמות)

מערבבים היטב, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מקררים

 

בקערה נפרדת מערבבים את השמנת והרסק , יוצקים 4 כפות מהרוטב בתחתית התבנית

 

ממלאים בעדינות את הקנלוני בתערובת הגבינה והתרד ומסדרים בשכבה אחת בתבנית

 

יוצקים את שארית הרוטב מעל כך שכל הקנלוני יהיו מכוסים ברוטב ומפזרים למעלה את שאר

המוצרלה (החצי השני)

חשוב מאוד מאוד לוודא שכל הקנלוני מכוסים ברוטב

 

מכסים בנייר כסף, אופים בתנור מחומם 30 דקות ומגישים חם 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת