00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

רוסטביף

 

    

 

 

רוסטביף הוא מנה שדורשת כבוד.  מקורו הוא באנגליה שם הוא מאכל לאומי. ההכנה פשוטה וקלה אך התוצאה היא של מנה איכותית.

כדי שהמנה תצליח יש לקנות בשר איכותי וטרי רצוי נתח סינטה. בסינטה יש לנו מעל הנתח שכבת שומן הנמסה בשעת הצליה ונותנת לנו את עסיסיות המנה.

היום בצהרים הכנתי למשפחתי רוסטביף לארוחת הצהריים בשבת . הודעתי להם להגיע בזמן כדי שהמנה תהיה במיטבה, וכך היה. ההצלחה והשמחה היתה רבה, כל חתני אוכלי ואוהבי הבשר התמוגגו אך גם כל השאר לא טמנו ידם בצלחת. נסו ולא תצטערו.

יש האוהבים לצלות את הנתח על רשת התנור אני אוהבת לשים מסביב תפוחי אדמה ולהנות מרוטב הבשר הנספג בתפוחים. תחליטו מה אתם אוהבים.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2013/05/29/%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%91%D7%99%D7%A3-2/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת