88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

תפוחי אדמה מוקרמים

 

 

הכמות ל-7 אנשים

 

10 תפוחי אדמה בינוניים

1/4 חבילה חמאה

2 שמנת לבישול

2 בצלים חתוכים דק

פטריות למי שאוהב

גבינה צהובה מגורדת

 

אופן הכנה

 

לקלף את תפוחי האדמה ולשלוק במים, עד שמוכנים

 

להניח במסננת

 

להכניס למחבת חמאה, לטגן מעט ולהוסיף בצל, לטגן עד להשחמה של הבצל.

 

את הפטריות, להוסיף בשלב זה ולהמשיך לטגן עוד 3-4 דקות

 

להוסיף את השמנת לבישול, להרתיח, לבשל עוד 2 דקות ולכבות את האש

 

להניח את תפוחי האדמה בתבנית, לשפוך עליהם את השמנת ומעל לפזר את הגבינה הצהובה

 

לכסות בנייר כסף ולאפות בחום 180 מעלות כשעה לערך

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת