88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

פוקאצ`ות מבצק שמרים ללא מים

פוקאצ'ות מבצק שמרים ללא מים, את המתכון קבלתי מחברת הילדות חביבה אליהו

 

 

מצרכים

 

1 קילו קמח מנופה

1/2 כוס שמן

1.5 כפות שמרית

2 גבינה 5%

1 אשל

1 כף סוכר

1 כפית מלח

 

אופן הכנה

 

לנפות את הקמח לתוך הקערה של המיקסר, להוסיף שמרים ולערבב, להוסיף שמן, גבינות, אשל,

שמן, סוכר ללוש במהירות נמוכה, לאחר 3 דקות לישה, להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש כ-10 דקות

הבצק צריך להיות רך ונוח לעבודה 

לתת לבצק לתפוח כשעה במקום חמים 

לאחר שעה, ללוש אותו שוב ידנית ולחלק אותו ל-4 ככרות 

ליצור צורות של פוקאצ'ה, להניח בתבנית, למרוח מעל שמן זית, לעשות חורים בבצק עם הידיים,

 ולאחר מכן לפזר מלח עבה, זעתר/שומשום לתפיחה נוספת.   

 אם ממהרים מספיקה שעה, אם לא אפשר אפילו יותר משעה 

לחמם תנור לחום של 200 מעלות, להכניס את הפוקאצ'ות להוריד ל-180 מעלות ולאפות 20 דקות

לערך

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת