88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ירקות חמוצים בתבלין עמבה

 

 

מצרכים: 

כל ירק שרוצים: כרוב/כרובית/גזר/קישואים/פלפל ירוק חריף

3 כוסות חומץ

1 כוס מים

3 כפות גדושות תבלין עמבה לחמוצים

1 כף מלח

מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל שאטה 

הכמויות ניתנות לבחירה, אם שמים כמות גדולה יש להגדיל את הכמויות של כל המרכיבים

 

אופן הכנה: 

לחתוך את הכרוב (או הירקות) לרצועות, להכניס לסיר ביחד עם הפלפלים החריפים 

לשפוך מעל את החומץ, מים, תבלין עמבה ומלח ולערבב 

להביא לרתיחה של רבע שעה, לערבב כל הזמן את הירקות, לאחר רבע שעה, לכבות את הגז

 לקרר ולהכניס לתוך צנצנות

 

הכי יפה, להניח על החלון

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת