00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

עוף ממולא באורז

מצרכים:

3 כוסות אורז מוכן.

1 עוף שלם נקי.

למשרת העוף:

3 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה.

1 כפית מלח גס.

1 כפית אבקת שום.

למילוי:

אפשר לעשות מילוי של כל סוג של אורז שאתם מכירים.

יש שעושים מילוי בשרי,אני בחרתי באורז עם ירקות.

המתכון כאן אורז עם ירקות ועשבי תיבול

אופן ההכנה:

ממלאים את העוף באורז גם בתוכו וגם מתחת לעור,זה מגדיל את הנפח ונכנסת כמות אורז יותר גדולה,לאחר מכן סוגרים את הפתחים בעזרת קיסמי עץ(תזכרו איפה שמתם אותם).

לאחר שסגרנו את העוף מורחים אותו מכל הכוונים במשרה שהכנו ועוטפים בנייר כסף או מכניסים לשקית קוקי ענקית.

מכניסים לתנור ל- 180 מעלות לשעתיים,שעה וחצי כשהעוף מכובה וחצי שעה נוספת ללא הכיסוי לצורך ההשחמה.

אז הנה קצת תמונות:

האורז למילוי (האורז רק עם ירקות ללא העשבי טיבול הפעם):

הדוגמנית לאחר המילוי והמשרה:

התמונה ערוכה.

על הדרך כאוכל לשבת עשיתי גם קווארטיקוס דה קלאבאסה

לפני התנור :

וכשזה מוכן אי אפשר להפסיק לאכול את זה:

ב ת א ב ו ן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת