00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

גלילי וופל ממולאים בקרם מסקרפונה ושוקולד לבן

מה עוד אפשר לספר על קינוח שכזה?
שהוא כ"כ פשוט להכנה? טוב זה ברור....
שהוא נחטף? ראו הוזהרתם!
שהוא שחיתותי?  מותר לפעמים
שכמה שתכינו ממנו, זה לא יספיק? אז כן, זה מה שקורה עם הקינוח הזה.
את גלילי הוופל הפריכים כמובן שקונים, ואת הקרם מכינים בשני שלבים (קצרים, לא לדאוג  )
 
אז ניגש למתכון...
 
גלילי וופל ממולאים בקרם מסקרפונה ושוקולד לבן
 
16 גלילי וופל עם דפנות שוקולד (החלק הפנימי)
 
גנאש שוקולד לבן:
1 מיכל שמנת מתוקה
250 גר` שוקולד לבן
 
* מחממים במיקרו או על בן מארי את השמנת, מכניסים לתוכה את השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים לילה במקרר או 3-4 שעות במקפיא.
 
בקערת המקסר מקציפים:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 מיכל גבינת מסקרפונה
ואת קערת הגנאש שהכנו מראש
 
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר כוכב, וממש לפני ההגשה ממלאים את הגלילים ומגישים.
 
 
 
ניתן לעטר בזילופי שוקולד מריר מומס עם כף שמן מעל הגלילים,
באבקת סוכר, בסוכריות צבעוניות, בשברי אגוזים....
 
 
 
מכמות הקרם הנ"ל נשאר לי המון קרם ביחס למספר הגלילים המצויין מעלה, לכן זילפתי את שארית הקרם לקעריות הגשה קטנות, פיזרתי מעל שבבי שוקולד והכנסתי למקפיא.
כשבאו אורחים, הוצאתי את הקעריות כחצי שעה לפני ההגשה והגשתי כקינוח.
 
אם אתם לא מעוניינים להכין קינוח קרמי מהשארית, פשוט הכינו חצי מכמות הקרם.
 
 
שבוע רגוע ומתוק לכולם
 
   

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת