33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

עוגת אגוזי לוז.

אתחיל בתודה והוקרה לעורכות התוכן של מערכת תפוז שהפתיעו אותי ובחרו את הרשומה -לידה במזל טוב-2 , להיות בעמוד הראשי של תפוז אנשים .

יום שישי בפתח וברצוני לפנק אתכם בעוגה מדהימה, עשירה, טעימה ומיוחדת. עוגה המתאימה לאירועים חגייגים, ימי הולדת, חגיגות.

עוגה שאני מכינה לעיתים רחוקות כיון שתאמינו לי אני יכולה לחסל אותה לבד.

עוגת אגוזים- ניתן להשתמש באגוזי פקאן, לוז, או מלך.

ולמתכון.

100 גרם אגוזי מלך - קצוצים גס.

1 חבילת חמאה רכה,

2 ביצים,

11/3 כוס קמח תופח,

1 כוס סוכר.

במעבד מזון, לערבב את כל החומרים, בידית מזלג, עד שמתקבלת מחית ואז להוסיף את האגוזים, להמשיך לערבב מספר שניות.

לשטח בתבנית אפייה - 26 עגולה, משומנת ומקומחת, 2/3 מהכמות. 1/3 בתבנית קטנה- לטחון לפירורים  ,אחרי האפייה.

לאפות עד שמתקבל גוון זהוב, כ 30 דקות.

לצנן את העוגה היטב.

על העוגה למרוח קצפת בטעם מוקה-1   2 שמנת מתוקה, 2 כפיות אבקת נס קפה, 4 כפות סוכר.

אפשרות נוספת  1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, 1 פודינג וניל, 1 כף סוכר.

לפורר את הפרורים מעל, לקרר למספר שעות.

בתאבון ושבת שלום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת