88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

תפוחי אדמה עם נקניקיות מרגז - מתכון שנולד ברגע

 

מצרכים:

 

1 בצל גדול חתוך לחתיכות לא כל כך קטנות

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

נקניקיות מרגז

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה מתוקה

 

 

אופן הכנה

 

לטגן במחבת את הבצל עד להזהבה, להוסיף את קוביות התפוחי אדמה

 

ולהמשיך לטגן, מידי פעם לערבב, לכסות את המחבת ולהמשיך לבשל

 

בערך 20 דקות עד שהתפוחי כמעט מוכנים - אפשר לטעום ולבדוק

 

לקראת הסוף, להוסיף את הנקניקיות, לערבב ולבשל עוד 5 דקות,

 

להנמיך את האש ולבשל עוד 10 דקות עם מכסה סגור.

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת