00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

חלב שקדים טרי ומזין

ערכים תזונתיים:

חלבון, סוכרים, פחמימות, ויטמין E, ברזל, סידן, שומן רב בלתי רוויו וחד בלתי רווי

למה זה טוב?

למניעת מחלות, הזנה.

מצרכים לחצי ליטר חלב שקדים:

כוס שקדים בקליפתם

3 כוסות מים

כפית סירופ אגבה להמתקה (לא חובה)

שקית מבד / חיתול מבד

אופן ההכנה:

להשרות את השקדים במים למשך כל הלילה, לסנן את המים ולהעביר לבלנדר יחד עם 3 כוסות מים.

לטחון היטב 3 דקות. לאחר שלוש דקות להעביר לחיתול בד ומתחת קערה. לסחוט היטב את החיתול או השקית מהבד עד ליציאת כל הנוזל. ניתן לסנן גם דרך מסננת. לאחר שיצא כל הנוזל ניתן להמתיק בכפית סירופ אגבה ולערבב היטב.

לאחסן בבקבוק במקרר - נשמר יומיים באיכות טובה.

ניתן להוסיף לקפה, לדגני בוקר, לפירות יבשים וגרנולה, לשתות טרי עם עוגייה או כדור שוקולד.

עם השקדים הטחונים ניתן להכין: כדורי שוקולד, שייק.

הנה מתכון לשייק עם השקדים הטחונים שנשארו:

מצרכים:                       

בננה גדולה

2 תמרים מגולענים

כוס חלב סויה /  שקדים

3 כפות שקדים טחונים

אופן ההכנה:

להכניס הכל לבלנדר למשך דקה או עד למרקם יחסית חלק.

לבריאות!!!

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת