77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

כרוב כבוש - טורשי

 

 

 

מצרכים

 

1 כרוב בינוני

אפשר לבחור כל ירק שרוצים: גזר, כרובית, קישואים, עלי סלרי

3/4 כוס חומץ

1 כוס מים

1 כף תבלין עמבה לחמוצים

1 כפית מלח

מי שאוהב חריף, יכול להוסיף פלפל ירוק חריף או פלפל שאטה

 

הכמויות ניתנות לבחירה, אם שמים כמות גדולה יש להגדיל את הכמויות של כל המרכיבים

 

אופן הכנה

 לחתוך את הכרוב (או הירקות) לרצועות, להכניס לסיר ביחד עם הפלפלים החריפים

 

לשפוך מעל את החומץ, מים, תבלין עמבה ומלח ולערבב

 

להביא לרתיחה של שתי דקות ולכבות את הגז

 

לקרר ולהכניס לתוך צנצנות

 

הכי יפה, להניח על החלון

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת