00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

גספצ`ו

 

      

 

הפעם הראשונה שאכלנו גספצ`ו היה בספרד. לפני הרבה שנים, ביקור ראשון מיני רבים בספרד הזמנו גספצ`ו. המלצר אמר לנו שזה מרק עגבניות. כיוון שאנו אוהבים מרק עגבניות הזמנו בלי חשש ובביס הראשון קיבלנו שוק. מרק קר !!! איפה נשמע דבר כזה ? לא בביתנו. מאז עברו שנים רבות, לפני כשנתיים החלטתי לנסות להכין גספצ`ו. התאהבנו, ממש כך. בקיץ המרק הקר הזה כל כך מרענן, מאז אני מרבה לארח איתו בקיץ וגם בני במשפחה הצעירים התאהבו בו. מומלץ להגישו קר מאד כמובן ולידו את פיצת הפטריות הנפלאה, מבטיחה לכם שהאירוח  יהיה הצלחה.

את העגבניות כדאי לקלף כדי לא להרגיש את הקליפה אבל גם אם אתם מתעצלים לא נורא הוא עדיין יהיה מצוין.  להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/05/28/%D7%92%D7%A1%D7%A4%D7%A6%D7%95/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת