00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

עוגת גבינה אפויה מעולה ללא סוכר וללא גלוטן

 אתמול נחה עליי המוזה של דיאטה והיום אני עדיין שם.. אבל- איך אפשר לעשות דיאטה ,אם מצד אחד מפרסמים לי בבלוג המדהים של לירז את זה ובבלוג של אלינוער את זה. זה לא חוקי!!

לא נשארתי חייבת. גם אני הכנתי עוגה אבל נשארתי צמודה לתוכנית הדיאטה... והכנתי עוגת גבינה בקלי קלות, קלה ואוורירית ללא סוכר וללא גלוטן. בהחלט מתאימה לסכרתיים וגם לצליאק.

העוגה יוצאת גבוהה ואורירית ממש כמו שעוגת גבינה צריכה להיות!

מתכון לעוגת גבינה אפויה נהדרת ללא סוכר וללא גלוטן

750 גרם גבינה לבנה 5%
6 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
1 שמנת חמוצה קטנה של טרה
4 כפות שטוחות של קורנפלור
1 כוס תחליף סוכר. אני שמתי ספלנדה.
מעט תמצית וניל

ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר וניל וכשהקצף מתקשה מוסיפים בתנועות קיפול את התחליף סוכר.

בקערה נפרדת מערבבים גבינה,שמנת חמוצה,חלמונים וקורנפור - מערבבים טוב עד שאין גושים של הקורנפלור.

מערבבים את שתי התערובות ע"י קיפול תערובת הגבינה לתוך החלבונים.

מכניסים לתבנית קוטר 24 עטופה בנייר כסף מלמטה ( למנוע נזילה ) ומכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות.
בתחתית התנור מניחים קערה עם מים. אופים 5 דקות ב-180 מעלות ולאחר מכן מורידים החום ל-150 מעלות לעוד שעה.

במהלך האפייה העוגה עולה ואז צונחת מעט. לקרר כ-4 שעות להתייצבות סופית.

תהנו.

 מוזמנים לבקר בבלוג החדש שלי בנושא הפעלות לילדים, הכנה למבחנים ועוד:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=kidsactivandtest


 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

29 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת