77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

ריבת משמשים ללא סוכר

ריבת משמשים ללא סוכר

 

היו לי בבית יותר מידי מישמישים מהעץ של בתי בעין יעקוב,

מצרכים

11/2 ק"ג משמישים עם הגלעין

כוס מים

2 שקיות סוכר וניל בטעם מי ורדים

1/4 מלימון גדול

1 תפוח עץ

2 כפיות ג'לטין טהור ברבע כוס מים

אופן ההכנה

מגלענים את הפרי 1 ק"ג וחותכים ל4, מניחים בסיר רחב

 1 תפוח עץ מקולף ו1/2 ק"ג משמישים לקצוץ במגימיקס עם הפולסים (לא להפוך למיץ)

מוסיפים לסיר,להוסיף את 2 סוכר וניל בטעם מי ורדים

1 כוס מים,לימון המיץ והקליפה,את הליבה של התפוח,

מבשלים על אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה

מסירים מהאש. מוציאים את הלימון ואת ליבת התפוח,

ממיסים את 2 כפיות הג'לטין ברבע כוס מים חמימים,

מוסיפים לתערובת ומערבבים.

 

לצקת לצנצנות מעוקרות (שהושרו במים רותחים כולל המכסה),לסגור בעוד הריבה חמה ולקרר הפוך .

 

הטעם חמצמץ ,טוב למילוי עוגות בלינצ'ס ולעוף אפוי.

וגם לנישנוש.

בנגלה השנייה פרסתי רק לחצי, ובלי ג'לטין ויצא גם טוב מאוד.

טיפים של יעל גרטי לריבות מישמיש

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת