00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

פשטידת בצל עם תירס ופטריות כבסיס

פשטידה טעימה מאוד ומהירת הכנה.

מצרכים:

לתירס:

2 קופסאות שימורי תירס מסוננות היטב.

2 קופסאות שימורי פטריות שמפניון מסוננות.

2 ביצים

1 כף אבקת מרק עוף

כף שמנת מתוקה

לתערובת הבצל:

שמן לטיגון

6 בצלים פרוסים לעיגולים.

כף אבקת מרק בצל

כפית אבקת מרק עוף

1 גביע יוגורט/אשל/גיל

2 ביצים

1 כפית פירורי לחם

איך מכינים:

שופכים את כל חומרי תערובת התירס והפטריות(חוץ מהשמנת) לתוך כלי ומערבבים,מעבירים לפיירקס,בינתיים מחממים תנור ל - 180 מעלות,את השמנת מפזרים מעל.

שופכים שמן לתוך הסיר,חותכים את הבצל לעיגולים ומחכים שיזהיב:

לאחר שהבצלים הזהיבו מכבים את האש,מוסיפים את אבקות המרק והאשל ובוחשים:

טורפים את הביצים עם פירורי הלחם ומוסיפים לתערובת הבצל:

את תערובת הבצל יוצקים על תערובת התירס ומכניסים לתנור ל40-50 דקות.

לאחר כחצי שעה בתנור הוספתי מאה גרם גבינה צהובה/פרמזן מגורדת והמשכתי באפיה,
בסוף זה נראה כך:

 

על הטעם אני לא אדבר בכלל.....

תנסו ותטעמו -תגידו לי איך יצא....

ב ת א ב ו ן .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת