00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

חזה הודו בקארי ואננס

 

היו לי בערך 30 דקות להכין ארוחה חמה.הפשרתי אתמול חזה הודו וזה היה הבסיס. מזל שבבוקר עוד הספקתי למצוא מתכון אז ישר ניגשתי לעבודה. המתכון הבא לקוח מכאן. המתכון מכיל ג'ינג'ר אבל אני לא אוהבת אז לא הוספתי וכמו כן הוספתי עוד ירקות.

חזה הודו בקארי ואננס על מצע של אורז

המצרכים:

2 בצלים קצוצים.
6 גזרים מקולפים חתוכים לאורך, באורך גפרור
4 קישואים מקולפים חתוכים לאורך , באורך גפרור
כרבע כרוב לבן חתוך גס
3 כפות שמן
2 כפיות קארי
2 כפיות קמח
מלח, כחצי כפית  או לפי הטעם
2 כוסות מים
2 כפיות א. מרק עוף
2 כפיות מיץ לימון
1/2 פחית של חתיכות אננס  (כ250 גר נטו )ללא הסירופ
כ-250 גרם-300 גרם חזה הודו חתוך לקוביות של 2 סמ" על 2 ס"מ.
אורז חם מבושל.

ההכנה:

לטגן בצל על כף וחצי שמן. לאחר שמתרכך מעט להוסיף גזר. לאחר 5-7 דקות להוסיף את הקישוא ולבשל עוד כ-3-4 דקות. להוסיף מלח וקארי ולבשל עוד מס' דקות.

להוסיף הכרוב,האננס, המים ואבקת מרק עוף.לבשל 5 דקות ברתיחה, ללא מכסה.

במחבת נפרדת לשים כף וחצי שמן נותרות ולטגן חתיכות חזה הודו עד שישנו צבען.כששינו את הצבע לסגור את האש.

לאחר 5 דקות של רתיחה  להוסיף את קוביות ההודו המוכנות למחבת הירקות,לערבב ולכסות לכ-10 -13 דקוות.

להגיש על מצע של אורז חם.

טעים ביותר ומפתיע.טעם הלימון שממנו חששתי איננו מורגש.

תהנו.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת