88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

גלידת בננות ללא מרכיב נוסף - רק בננות

 

אופן הכנה 

 

מקלפים וחותכים לפיסות של 2-3 ס"מ שתיים או שלוש בננות גדולות ובשלות.

 

מקפיאים אותן בשקית ניילון לשלוש שעות לפחות, הכי טוב ללילה.

 

לאחר שקפאו, להכניס למעבד מזון ולטחון על מהירות גבוהה. בהתחלה העיסה תיראה פירורית,

גבשושית, ותידבק לכותלי המעבד. עוצרים את המעבד, מגרדים את התערובת חזרה לטווח הסכינים

בעזרת לקקן, וממשיכים לקצוץ. בשלב מסוים יתרחש הפלא: הפירורים ישתנו למרקם אמריקאי חלק

ונוצץ. אפשר להגיש אותה מהר ככה, או להקפיא אותה בכלי אטום, למרקם קשה יותר.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת