77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגת גבינה פירורים ללא אפיה

 

 

 

 

מצרכים לבסיס העוגה- ההכנה בתבנית חד פעמית בגודל 26.5 על 30 

לבסיס העוגהחבילה של 250 גרם ביסקויטים, השתמשתי בטעם שוקולד

150 גרם חמאה

 

להכניס למעבד מזון את הביסקויטים ולפורר. למי שאין מעבד, אפשר להכניס לשקית ולשבור עם

מוט של שניצלים

 

להמיס את החמאה אפשר במיקרוגל, להוסיף לביסקויטים, להדק 2/3 מהתערובת בתבנית ולהשאיר

את שאר הפירורים לקישוט.

 

חומרים למילוי:

 

2 שמנת  מתוקה

1 חבילה אינסטנט וניל

500 גרם גבינה לבנה 5%

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס חלב

1/2 שקית ג'לטין

1/4 כוס מים רותחים

 

הכנת המילוי:

 

להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט וניל חלב וסוכר לקצף יציב, להמיס ג'לטין בכוס מים רותחים עד

לקבלת מרקם ללא גושים להוסיף לגבינה ולערבב. לאחר שהג'לטין נבלע בגבינה, להוסיף לקצפת

ולערבב עד לקבלת מרקם חלק, ללא גושים של הג'לטין.  מאחר ולא היה לי ג'לטין, ויתרתי עליו

גבוהה ויציבה.

 

לצקת את התערובת לתבנית ולשטח, לפזר את הפירורים מעל ולהכניס למקרר למספר שעות על

מנת שהעוגה תתייצב

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת