77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

בורקס עם שמרים

מתכון הדגל של אימי שמבקשים ממנה להביא לימי הולדת ואזכרות

היתרון שאפשר לאפות אותו בבוקר ולאכול אותו במשך כל היום בלי לחמם

למחרת אימי אומרת שחיבים לחמם אך עוד לא קרה שנשאר.

מצרכים לבצק

1 קמח אוסם קטן 350 ג"ר+2 כוסות קמח רגיל או 5 כוסות קמח +3 כפיות אבקת אפייה

1 שמנת אני הכנתי עם 3/4 כוס יוגורט

50 ג"ר שמרים מומסים בחצי כוס חלב

.הכנתי עם 2 כפות שמרים יבשים והוספתי לבצק 1/2 כוס חלב

200 גר` חמאה רכה לחלק ל3 למריחה

 

למלית

1 קוטג`

100 גר` גבינת גלעד

100 גר` גבינה בולגרית

1 ביצה

להכניס את כל חומרי המלית למגימיקס ולחלק ל3

אופן ההכנת הבצק

להכניס לקערה את הקמח השמרים והיוגורט והחלב

לאחד את כל החומרים לתת לבצק לנוח 15 דקות

לחלק את הבצק ל3

למרוח כל חלק ב1/3חמאה

לקפל את הבצק

עטוף את הבצק בנילון ולהכניס ללילה למקרר

למחרת להוציא את הבצק לנוח 15 דקות

למרוח שליש מהמלית לגלגל, ולפרוס בסכין חדה לפרוסות

לסדר את הפרוסות ברווח, יוצאות 3 תבניות

לאפות בתנור מחומם ב200 מעלות בערך 20 דקות (לא בטורבו)

אני ספרתי 70 חתיכות את היתר טעמתי .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת