33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

עוגת תפוחים.

 

רגע לפני שחג שבועות קופץ אלינו ,רגע לפני שאנחנו אוכלים רק מוצרי חלב ,עוגות ,פשטידות ,גבינות חדשות שיצאו לשוק , אשתף אתכם במתכון  לעוגת תפוחים בחושה, קלה להכנה ,ניתנת לשידרוג ואפילו לא משמינה. כזו שכאורחים מודיעים בדקה ה 90 שבאים לביקור ,אני  מכינה את העוגה והתענוג גדול.

את המתכון לעוגה קיבלתי לפני מספר שנים מחברה ומאז הכנסתי מספר שינויים קלים וזמינים.

מתכון:

 2 כוסות תפו"ע חתוכים לקוביות בגודל בינוני.  תפוחים ירוקים עדיף, ניתן צהובים.

11/2 כוסות סוכר - אפשר סוכר חום

 3 כפות יין, או ברנדי.

להשרות בקערה למשך 1/2 שעה לפחות, אפשר יותר.

להוסיף:

1/2 כוס שמן קנולה,

3 ביצים טרופות ולערבב . בשלב הזה אני מוסיפה כוס רסק תפוחים כדי לתת לחות לעוגה

2 כוסות קמח תופח.

1/2 כוס צימוקים, 1/2 כוס חמוציות- אפשרות.

לערבב לכדי עיסה אחידה.

להניח בתבנית אפייה מלבנית , אפשרות בתבנית לאפיית לחם.

לערבב כף קינמון ו 2כפות סוכר ולפזר מעל העוגה.

לחמם תנור לחום של 180 מעלות, ולאפות כשעה.

לבדוק עם סכין במרכז לוודא שמוכנה. לצנן על רשת אפייה.

בשנתיים האחרונות התחלתי להשתתף בסדנאות להעשרה מקצועית, מפגשים שבועיים או פעם בשבועיים ומצאתי את עצמי מכינה עוגה לכל מפגש ומפגש. תרומה לקבוצה, סוג של נתינה המעשירה אותי ואת חיכם של המשתתפים. ואני שמחה לספר בענווה שהעוגות היו מוצלחות וטובות ותרמו לאוירה ולקיבה של הנוכחים.

בתאבון ושבת שלום.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת