77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פשטידת איטריות עם עלי סלק

עלי מנגולד הם למעשה עלי סלק. המיוחד בעלי המנגולד הוא מרקמם הבשרני

החומרים הדרושים
200 גר` פסטה קצרה
4 ביצים
1 כוס חלב
גביע קוטג
150 גר` גבינת כבשים- קשקבל -גלעד
 
150 גר` גבינה בולגרית או פטה כבשים
50 גר`חמאה

חבילה עלי מנגולד קצוצים במעבד מזון

ומבושלים 7 דקות בסיר לחץ עם 1/4 כוס מים,

בגמר הבישול לסנן.

מלח,פלפל גרוס,כף אורגנו,חצי כפית אגוז מוסקט

הוראות הכנה

לבשל את האטריות
לערבב את כל המצרכים
תנור ב170 מעלות
במשך40  דקות בערך,ברגע שמתחיל להזהיב להוציא מהתנור

לחתוך רק אחרי קרור,טעים חם וגם קר

אפשר להכין גם מתרד קפוא (פחות עבודה)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת