פשטידת איטריות עם עלי סלק
עלי מנגולד הם למעשה עלי סלק. המיוחד בעלי המנגולד הוא מרקמם הבשרני
החומרים הדרושים
200 גר` פסטה קצרה
4 ביצים
1 כוס חלב
גביע קוטג
150 גר` גבינת כבשים- קשקבל -גלעד
150 גר` גבינה בולגרית או פטה כבשים
50 גר`חמאה
חבילה עלי מנגולד קצוצים במעבד מזון
ומבושלים 7 דקות בסיר לחץ עם 1/4 כוס מים,
בגמר הבישול לסנן.
מלח,פלפל גרוס,כף אורגנו,חצי כפית אגוז מוסקט
הוראות הכנה
לבשל את האטריות
לערבב את כל המצרכים
תנור ב170 מעלות
במשך40 דקות בערך,ברגע שמתחיל להזהיב להוציא מהתנור
לחתוך רק אחרי קרור,טעים חם וגם קר
אפשר להכין גם מתרד קפוא (פחות עבודה)
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
יעל הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
אילנית12 הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
המיטב
אולי תאהבו גם
תגובות אחרונות
-
יעל הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
אילנית12 הגיב ל- פרגיות בבצק עלים
-
זו הגדרה מקצועית הגיב ל- פחזניות - אקלר- שתמיד מצליח
-
rmizrahe הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אביבה הגיב ל- פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה
-
אילנית12 הגיב ל- מליבי פרווה עם קרם קוקוס
הוספת תגובה
5 תגובות