88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

חצילים מטוגנים בפירורי פנקו

 

 

מצרכים

 1 חציל רצוי ארוך

1 ביצה

1 כף מלח

פירורי פנקו - להשיג בסופרמרקט או במדפים שנמצאים כל המצרכים להכנת אוכל יפני

 

אופן הכנה

 

לפרוס את החציל לפרוסות בעובי של 2-3 ס"מ, לפזר מעל מלח להניח במסננת לחצי שעה

 

לחמם שמן במחבת

 

לטרוף 1 ביצה בצלחת

 

להכין בצלחת נוספת פירורי פנקו

 

לתבול את החציל בביצה, לאחר מכן בפירורי פנקו ולטגן על אש בינונית עד לקבלת גוון זהוב. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת