00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

מרק קרם חציל וגבינת עיזים

את המרק הדומה לזה אכלנו בפעם הראשונה במסעדה מאד נחשבת (בלי שמות) ונכבשנו. אחרי נסיונות שונים קיבלתי מרק נפלא שלא נופל מהמרק הראשון.

מבטיחה לכם הצלחה מסחררת בשבועות - ולא רק.

אם רוצים להשתמש במרק בארוחה בשרית - להשתמש בחלב סויה ובשמנת צימחית - לא מתוקה. אין מה לעשות על הגבינה יש לוותר.

 להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2010/05/11/%D7%9E%D7%A8%D7%A7-%D7%A7%D7%A8%D7%9D-%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C-%D7%95%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%A2%D7%99%D7%96%D7%99%D7%9D/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת