00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות ,מבצעים וקופונים

טיסות "אלעל" הכי זולות באתר "איזיגו"!

              

פשטידת קישואים קלה וטעימה!

לאחר שקיבלתי את הגבינות של מולר אתמול,כבר לא יכולתי להתאפק עד לחג השבועות והכנתי היום פשטידת קישואים בצ'יק,טעימה ומשביעה!

 

המצרכים:

6 קישואים גדולים

2 כוסות קמח מעורבב עם אבקת אפייה או קמח תופח

3 ביצים

כף אבקת מרק פרווה

קמצוץ מלח

מעט אגוז מוסקט מגורד

פלפל 4 העונות לפי הטעם

בצל בינוני מגורד על פומפיה עבה

עירית,בצל ירוק או פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס שמן

גבינות  מגוררות- שימו מה שבא לכם:

בולגרית,צפתית,עזים..

אני שמתי 200 גר' גבינה צהובה

וגביע אחד של גבינה לבנה של מולר כמובן...

אופן ההכנה:

לגרד את הקישואים על פומפיה עבה,אם יש נוזלים לסחוט את הקישואים.

לערבב היטב בקערה את כל המצרכים ,לשמן תבנית אלומיניום בינונית ולהכניס לתנור בחום של 150 מעלות עד שהפשטידה עולה כמו עוגה,מקבלת גוון זהוב יפהפה ולאחר שנעצנו קיסם הוא יוצא יבש.

מוציאים את הפשטידה ונותנים לה להתקרר לפני שחותכים.

אם הפשטידה נראית לכם רכה מדי,אל תחששו היא מתייצבת לאחר שהיא מתקררת מעט..

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל matanot10 אלא אם צויין אחרת