77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

לביבות תפוחי אדמה - מהפירה שנשאר

לביבות תפוחי אדמה מפירה שנשאר

 

להכניס לקערה את הפירה שנשאר, להוסיף 1 ביצה, 3 כפות קמח, לבדוק אם חסר מלח, להוסיף לפי

הטעם, לערבב

מי שאוהב יכול להוסיף בשלב הזה גם פטרוזליה קצוצה, גרגרי תירס

 

לטגן 2 בצלים, עד להזהבה ולהוסיף לקערה לערבב עד לקבלת תערובת אחידה - לתת לתערובת

לנוח 10 דקות

 

לחמם שמן במחבת, לא שמן עמוק, לקחת מעט מהעיסה בכף ולהניח בעזרת כף נוספת במחבת 

לטגן מצד אחד, להפוך ולהמשיך לטגן מהצד השני

 

 

להניח על נייר סופג ולהגיש חם

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת