77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ממתק שוקולד שיכור - כשמו כן הוא - אגוזים וצימוקים מושרים בקוניאק

 

       מצרכים:

100 גרם אגוזים - אפשר אגוזים קלויים
100 גרם צימוקים
200 גרם שוקולד מריר/חלבי
1 חמאה של 100 גרם
2 כפות חלב
 
אופן הכנה
 
 
להשרות בקוניאק צימוקים לפחות 3 שעות
 
להמיס על אש קטנה שוקולד, חמאה וחלב לאחר שנמס, לסנן את הצימוקים להוסיף לערבב ולבסוף להוסיף את האגוזים 
 
יש שתי אפשרויות לשמור את הממתק:
 
1.    לשים את הממתק במנג'טים
 
 
2.   להניח בתבנית חד פעמית ארוכה נייר נצמד, לשפוך את התערובת להכניס למקפיא למספר שעות כדי שיהיה קל לפרוס
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת