00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג בשלל צבעים

"הפטיפורים של אביטל" - שוקולד במיטבו

תחילתו של הטיול לגליל המערבי - בביקור אצל מיודעתנו, הלא היא אביטל האחראית על המתיקות שבבלוגיה. ה'מתוקיה' שוכנת באיזור התעשיה של בנימינה, ליד תחנת הרכבת. כבר בכניסה להיכל השוקולד אפפונו ריחות משכרים האופייניים למסות של שוקולד. קבלת הפנים היתה חביבה עד מאוד וידידותית כצפוי בין שתי חברות מאותו הכפר הוירטואלי

                                          טעימות ,רבותי, טעימות

בין טעימה לטעימה, שמענו עובדות על השוקולד שיש לו תכונות ואיכויות של אחד מאבות המזון והוא בכלל לא ממתק, כמו שאנחנו, ההדיוטות, חושבים. הוא משפיע על המוח ועל מצבי הרוח. יש שהוא גורם לשמחה גדולה ויש הנתקפים בצחוק גדול לאחר ההתבסמות ממנו. הוא מספק אנרגיה מיידית והוא עשוי גם למכר.

   פולי קקאו (למעלה)  וחומרים מהם מכינים את הפטיפורים ושאר מטעמים משוקולד

וזאת עליכם לדעת: אביטל זכתה במקום ראשון בין 60 שוקולטרים בארץ בדירוג באתר 'מפה'. ואכן המטעמים שלה ראויים לכל שבח. לכאן לא נכנס שוקולד לבן! רק השוקולד המריר, יש לו כאן את המקום המכובד לו הוא ראוי. הפטיפורים ( בצרפתית פירושם: תנורים קטנים) שובי חיך ועין והפרילינים שבתבניות - שפתיים ישקו.

אביטל עוסקת בתחום כבר למעלה מ-22 שנים. הגיעה אליו מעולם הגרפיקה ונטיותיה האמנותיות ניכרות בעיצוב הידני של הפטיפורים והעוגות. בעבר התמחתה בקייטרינג ובשנים האחרונות מארחת קבוצות מחֲבָרות שונות ועורכת סדנאות חווייתיות וכן סדנאות שוקולד לילדים בכלל ולילדים בעלי צרכים מיוחדים בפרט. היא מתנדבת ומגיעה למקום מושבם, משמחת את לבם ומעלה חיוך על שפתיהם. עוזרת לידה קרן שגם נעימותה תורמת הרבה לחוויה.

                                     

                   פטיפורים שליקטתי מן הבלוג של אביטל.....(הלינק למעלה)

הביקור אצל אביטל וההתבסמות הויזואלית והחכית - מומלצים בכל פה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

57 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אנימו אלא אם צויין אחרת