00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

עוגת בננות ושוקולד

זוכרים את המילה הזאת שאני לא ממש מבינה מה רוצים ממני - מוטיבציה. אז הרגשתי שהיא באה לי היום.

התעוררתי בשעה 5, הספקתי להעיף  בעל אחד נרגן ועצבני מהסלון לחדר השינה למקום שאני ישנתי בו עד לפני  דקותיים. הפכתי 3/4 מהבית לשביעות רצוני. העפתי ילדה אחת מהבית גם לשביעות רצוני מה שאומר שיהיה כאן שקט עד שהיא תחזור. כי להתנהל בבית שילדה אחת מכינה שיעורים עם דלת סגורה והשניה איתי צמודה אלי לרגל עושה איתי דברים זה פי אלף קל מאשר שתיים כאלה שאחת לא מוצאת את הידיים והרגליים שלה. וגם זאת שהיום צמודה אלי במפתיע עשתה עבודות שבד"כ עושה השניה. עוד יותר מפתיע ונותן כוחות בעורף. והעורף זאת אני.

 

ולכן משכך הם פני הדברים ואחרי שניגשתי למגירת הפירות/ירקות הענקית שלי והתחלתי לעשות בה סדר, ולראות מה הולך לטובת החיות, מה לטובתנו ומה לפח מצאתי שם 5 בננות מאוד מרוככות רגע לפני שבד"כ היו הולכות לפח הזבל.

לקחתי אותן הקטנה קילפה חתכה והורידה מה שהורידה בעידוד שלי. וההמשך עוגת בננות ושוקולד:

 

חומרים:

4 בננות עסיסיות

2 כוסות קמח תופח עדיף מס' 5 של שטיבל לעוגות

1.5 כוסות סוכר

5 ביצים שלמות

4 כפות קקאו לבישול

1 שמנת מתוקה להקצפה 

חצי כוס חלב

חצי קופסא רסק תפוחי עץ

 

ההכנה:

1. להקציף את הביצים עם הסוכר והחלב והשמנת.

2. להוסיף את הקמח והבננות. פה להחליף כפות ערבול באלה של הבצק.

3. להמשיך לערבל עם כפות הבצק ולהוסיף את הקקאו.

4. להוסיף את חצי הקופסא של הרסק. לטעום שמרגישים מעט חמיצות. יופי. מוכן.

 

לתנור ל-40 דקות ובתאבון. !

 

 

מי שרוצה כאן המקום להוסיף צימוקים, אגוזים, חתיכות פרי נוספות ומה שעוד בא לכם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת