00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות ,מבצעים וקופונים

טיסות "אלעל" הכי זולות באתר "איזיגו"!

              

אורז פרסי עם צימוקים וגזר.

זה בעצם מתכון משודרג לאורז הפרסי הלבן,אני בדר"כ מכינה בצד עוף עם פטריות,או קבב וירקות בתנור אבל בעצם זה הולך כמעט עם כל מנה בשרית שאתם אוהבים.

אז בעצם מכינים את האורז כמו במתכון הרגיל.

ומוסיפים את הצימוקים והגזר לאחר שמסננים את האורז ומחזירים אותו לסיר,וזה הולך כך:

1 חבילה צימוקים כהים שטופים ומסוננים.

1 חבילה גזר גמדי (קפוא) שטוף ומסונן, או 3-4 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות.

3-4  כפות שמן לטיגון.

אופן ההכנה:

ראשית,מאדים טיפה את הגזר במחבת גדולה,(ללא שמן), לאחר כדקה מוסיפים את השמן וממשיכים לטגן ,כל הזמן לערבב,כדי שהגזר לא יישרף...

לאחר שהגזר השחים מעט,מוסיפים את הצימוקים השטופים וממשיכים לטגן עוד כשתי דקות .

לאחר שמסננים את האורז,מסדרים בסיר גדול את פרוסות תפו"א כמו במתכון הרגיל של האורז ומחזירים לסיר שכבה אורז,שכבה צימוקים וגזר...

הנה השכבות:

וממשיכים לבשל  5 דק' על אש גבוהה,אח"כ מנמיכים על אש קטנה לעוד רבע שעה,בסוף מוסיפים כף שמן וטיפה מאווררים את האורז עם כף.

וזו התוצאה הסופית:

מגישים בנפרד עם העוף או עם מה שבא לכם!

בתאבון!

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל matanot10 אלא אם צויין אחרת