00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

עמק החיות המוזרות

על צמחונות וחלזונות

28/04/2010

אזהרה: אנשים בעלי קיבה רגישה מתבקשים להתרחק מרשומה זו לאלתר.

מזה כחצי שנה אני צמחונית אדוקה. גם כשהדבר עולה לי במאמץ – כמו אתמול כשביקרנו ב'בנדיקט' , בה יש מנה מאד אהובה עליי עם בייקון, הסתפקתי בקרוק עם תרד ופטה. אין מה לרחם עלי – המנה הייתה מצויינת ונהניתי ממנה מאד, אך עצם הצורך להתאפק ולהימנע שכל כך מנוגד לאופיי היה לי מסובך ומורכב. זו הקדמה שלא תתקשר מייד אבל כבר בפסקה הבאה כבר יובן מדוע הצמחונות נדרשה כרקע.  (סש"ד – ההערה הזו היא עבורך, תוך הנחה שאתה מתעלם באלגנטיות מהאזהרה).

היום לארוחת ערב הכנתי, בזכות (או בגלל) yירית  

 

http://blog.tapuz.co.il/tmoooonot

ארטישוק כמעט ברוטב שהיא מציעה (על המלח ויתרתי ובמקומו שמתי פפריקה מתוקה), והתיישבנו האיש ואני לאכול. היה טעים וכיף למשך חצי דקה אבל אז האיש הסיר את אחד העלים ולפתע גילה חילזון, שבושל היטב (well done). הוא העביר אותו לצלחת הקליפות, זרק עוד כמה עלים והמשיך לאכול. התחלתי לתהות מה אני הייתי עושה אם אני הייתי מגלה חילזון שכזה, אך תהיותיי נמשכו בדיוק עוד שנייה וחצי, עד שגם אני גיליתי חילזון בארטישוק שלי. אז מה נהייה? כלום. את החילזון המסכן, עליו השלום, העברתי לצלחת העלים והמשכתי לאכול מהארטישוק. זה היה קצת מזעזע, אך עדיין מאד טעים...

 הצ'ופון כבר ישן בשלב זה אך לבכור שהסתכל די תוהה על כל העניין, הסברנו שבצרפת חלזונות נאכלים בשמחה ונחשבים אף לדליקטס. האם נראה לכם שהדוגמא האישית תוביל לצמחונות או דווקא לקרניבוריות נלהבת?

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

83 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל גגג האחת אלא אם צויין אחרת