77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

טורטליני תוצרת איטליה

תמיד שאנו חוזרים מאיטליה  מביאים כמה חבילות טורטליני של ברילה.

טעים מאוד וקל להכנה,

אפשר לאכול אותם במרק או ברוטב עגבניות.

 

אופן הכנת  הטורטליני

מרתיחים מים מוסיפים את הטורטליני למשך 10 דקות בדיוק

מסננים ומוסיפים רוטב עגבניות.

רוטב עגבניות

1 קופסה עגבניות מרוסקות

1 קופסה קטנה רוטב עגבניות

פלפל שחור גרוס

כפית אורגנו

מעט אגוז מוסקט

3 כפות שמן זית

בצל מוזהב

חצי לימון

כפית מלח

כפית פפריקה

5 כוסות מים

כפית מרק עוף

כפית סוכר

חתיכת חמאה

אופן ההכנה

לטגן את הבצל  להוסיף את יתר החומרים והתבלינים

לבשל 10 דקות, לרסק בבלנדר יד

להמשיך לבשל  לצמצום הרוטב. להוסיף את החמאה,

בהגשה מוסיפים פרמג'נו מגורדת

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת