22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


ומה בישלתי לשבת?

מאז שהתחלתי לאהוב את המטבח

מאז שהתחלתי לבשל, מסתכלת המון בספרי בישול, בבלוגים, בתוכניות בטלויזיה ולוקחת לעצמי רעיונות, לפעמים משנה, לפעמים מכינה אותה הדבר, וזה כיף, כיף לי לבשל ולאפות וכמובן כיף למשפחה

אז מה בישלתי לשבת

 

בשר עם ערמונים

מצרכים    


1 חבילה קוביות לתבשילי קדירה
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 גזר גדול חתוך לקוביות
20 יחידות ערמונים קלויים
2 כוסות מים
1 כוס יין אדום מתוק ,
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות אבקת מרק בקר
מעט שמן


אופן ההכנה

מחממים סיר רחב וצורבים את הבשר היטב בשמן
מוציאים ומניחים בצד
באותו הסיר מטגנים קלות את הבצל מוסיפים את הגזר ומערבבים מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ויוצקים את המים והיין מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות הבשר מבשלים כ שעה וחצי ומוסיפים את הערמונים .
מבשלים חצי שעה נוספת מתבלים במלח פלפל .
 

קציצות בשר

החומרים (ל-25 קציצות):

1.7 קילו בשר בקר טחון ללא תוספת שומן

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס כוסברה קצוצה

4 כפות צנוברים שבורים

8 שיני שום כתושות

1/2 בצל גדול קצוץ דק

4 כפות שמן זית

2 כפיות מלח

1.5 כפיות קינמון

2 גרגירי הל טחונים

הכנה:

כמה פשוט, מערבבים את הכל ושמים על האש/במחבת.

 

לקחתי גם שוקי עוף, מרחתי בדבש, תפוחי אדמה מסביב ולתנור

תוספות אורז, פירה במקום

קל פשוט וטעיםםםםםםםםםםםםםם

מצטערת אין תמונות, שכחנו את המצלמה אצל אחותי

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת